dilluns, 29 de febrer del 2016

ELS OSCAR DEL 2016

Spolight ha guanyat l'Oscar a la millor pel·lícula, basada en la investigació periodística que va destapar els casos d'abusos sexuals d'alguns religiosos de Boston, l'any 2002.






El millor director ha estat el mexicà Alejandro González Iñárritu per l'obra El renacido, que l'edició passada també va aconseguir l'Oscar amb Birdman.











Brie Larson s'ha endut el premi a la millor actriu per la pel·lícula La habitación.



        





Procedència de la imatge


I l'Oscar al millor actor se l'ha emportat Leonardo DiCaprio per la seva interpretació de Hugh Glass a la cinta El renacido, adaptació de la novel·la homònima de Michael Punke. 

El protagonista va explorar el nord dels Estats Units i cap a l'any 1823 va formar part d'una expedició de comerciants de pells que viatjaren per la zona del riu Missouri.

Una óssa el va atacar, va ser greument ferit i els companys el van abandonar. Les ganes de vengar-se fan que es mantingui viu i que recorri centenars de quilòmetres gairebé sense forces. 


                                    
                                                                         Procedència de la imatge

Era la cinquena vegada que DiCaprio estava nominat a un Oscar, la primera fou als 20 anys per A qui estima Gilbert Grape?, encara que mai havia pogut fer-se amb ell.

Enhorabona! Finalment s'ha vist recompensat el seu treball. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada